Staj Hakkında Sık Sorulan Sorular:

SORU 1: Staj tarihlerini ne zaman açıklayacaksınız?

CEVABI: Staj yapılabilecek tarihler her sene mart ayı içerisinde Öğrenci İşleri tarafından belirleniyor ve açıklanıyor. Bölüm olarak bu tarihleri biz belirlemiyoruz.

SORU 2: Pandemi nedeniyle staj yeri bulmakta güçlük çekiyoruz. Stajlarımızı okulda yapmamız mümkün mü?

CEVABI: Eğer öğrenci, mezun olabilecek duruma gelmiş ve mezuniyet için geriye sadece tamamlaması gereken staj(lar)ı kalmış ise ve başvurusu bölüm kurulu tarafından kabul edilirse, bu öğrencilerin stajlarını bölümde yapabilmeleri mümkündür.

SORU 3: Staj yerine imzalatmış olduğumuz belgeleri bölüme ve öğrenci işlerine nasıl imzalatacağız?

CEVABI: Senato kararı ile stajların artık yüz yüze dönemlerdeki gibi yapılacak olmasına karar verilmiş olduğu için artık pandemi istisnaları geçerli olmamaktadır. Öğrencinin ıslak imza alma işlemlerini yüz yüze dönemlerdeki gibi tamamlaması gerekmektedir. Firma imzası sonrasında, öğrencinin 2 imzaya daha ihtiyacı bulunmaktadır. 1.si staj komisyonundan, 2. si ise öğrenci işlerinden. Öğrenci İşleri kendisinden önceki imzaları ıslak olarak talep etmektedir.

Staj Rehberini indirmek için tıklayınız.

Staj Seferberliği Hakkında Duyuru

11 Mart 2021, Perşembe 879 kez görüntülendi