Ekteki excel dosyasındaki listelerde Biyomedikal Mühendisliği Uygulamaları dersinde öğrencilerin seçmiş olduğu proje konusunun ismi ve konunun danışman öğretim üyesini belirtilmektedir. Listelerin en altında yer alan ve konusunu seçmemiş öğrencilerin 7, 8 ve 9 nolu proje konuları dışındaki proje konularından birini seçmesi ve en geç 15 Mart 2021 tarihi sonuna kadar seçtiği konu hangi öğretim üyesine ait ise ona e-posta ile bildirmesi gerekmektedir.

Öğrencilerin, seçmiş oldukları konuyu yürütecek (excel listesinde belirtilen) danışmanlarına e-posta ile ad-soyad ve numaraları ile beraber seçmiş oldukları konunun ismini bildirmeleri gerekmektedir. Sonrasında danışmanlar tarafından belirlenen denetlenebilir platformlar üzerinden ilgili çalışmalar yürütülecektir.

BMU Proje Grupları_İlan

15 Mart 2021, Pazartesi 1471 kez görüntülendi