Morton Medikal, beşeri tıbbi ürünler tasarlamak ve üretmek amacıyla, 1990 yılında İzmir’de kurulmuştur. Morton Medikal, başta anestezi, ventilasyon, re-animasyon olmak üzere, birçok alanda, tıbbi müdahale ve tedavi aşamalarında kullanılan tek kullanımlık / çok kullanımlık tıbbi ürün ve ekipmana ilişkin, ürün geliştirmeleri, iyileştirmeler ve tasarımlar gerçekleştirmektedir. AKÜ Biyomedikal Mühendisliği Kulübünün organizasyonu ile bölüm öğrencilerimiz İzmir’e teknik gezi düzenleyerek Morton Medikal firmasının üretim tesisine ziyarette bulundular. Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Uçman ERGÜN ve Oğuzhan Gökmen’in katıldığı teknik gezimiz öğrencilerimiz için hem eğlenceli hem de faydalı geçti. Geleceğin mühendislerine bu fırsatı sundukları için Morton Medikal firmasına teşekkür ederiz.

Etkinlik Tarihi: 31.10.2022
Yer: Morton Medikal / İZMİR