Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü öğrencileri mezun olabilmek için dört yıllık eğitimlerinin sonunda bitirme projesi sunarlar. Öğrencilerimiz projelerini bölümümüz öğretim üyelerinin danışmanlığında iki dönemlik bir çalışma ile tamamlar. Yıl boyunca yaptıkları çalışmaları haftalık olarak danışmanlarıyla değerlendirirler. Bunun yanı sıra projelerini geleneksel olarak her yıl sonunda düzenlenen AKÜ Biyomedikal Mühendisliği Bitirme Proje Sergisinde sunarlar.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü her yıl geleneksel olarak yapılan AKÜ Biyomedikal Mühendisliği Bitirme Proje Sergisinin altıncısını gerçekleştirdi. 2022 yılında mezun olan 4. Sınıf öğrencilerimiz yıl boyunca üzerinde çalıştıkları projelerinin nihai halini sergilediler. AKÜ Biyomedikal Mühendisliği Bitirme Proje Sergisi kapsamında, AKÜ Biyomedikal Mühendisliği öğretim üyelerinin danışmanlığında, 93 öğrencimiz toplamda 35 proje sundu.

Üniversitemizin kuruluşunun 30. Yılında gerçekleştirilen AKÜ Biyomedikal Mühendisliği Bitirme Proje Sergisine üniversitemizin farklı bölümlerinden öğrenciler ve öğretim üyeleri ziyaret ettiler. Böylece öğrencilerimizin birbirleri ve diğer bölüm öğrencileri ile arasındaki iletişimin artırılması sağlandı.

AKÜ Biyomedikal Mühendisliği Bitirme Proje Sergimizi üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yılmaz YALÇIN, Prof. Dr. Şuayıp ÖZDEMİR, Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Yıldız ve Genel Sekreterimiz İhsan CERAN ziyaret ettiler. Öğrencilerimizin projelerine gösterdikleri ilgi için kendilerine teşekkür ederiz.

AKÜ Biyomedikal Mühendisliği Bitirme Proje Sergimize Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Ahmet Murat KOYUNCU, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Oğuz Serdar BAYRAK ve AFSÜ Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Nuri KONYA teşrif ettiler. Değerli doktorlarımız öğrencilerimizin projelerini değerlendirerek tavsiyelerde bulundular ve kendi deneyimlerini öğrencilerimize aktardılar. Geleceğin mühendislerine kıymetli zamanlarını ayırarak verdikleri tavsiyeler için kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Devlet Hastanesi ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Biyomedikal biriminde görevli mühendis ve teknik personel AKÜ Biyomedikal Mühendisliği Bitirme Proje Sergimizi ziyaret ettiler. Bilgi birikimi ve tecrübeleriyle öğrencilerimize yol gösterdikleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Sıra Adı Soyadı Konu
1 FURKAN MELiH KIRLANGIÇ Yoğun bakım hastaları için uyarı ve iletişim sistemi
ORÇUN ULUKAYA
2 HİLAL GÜLLÜCAN Vücut yaralarındaki enfeksiyon durumunu gösteren ürün tasarımı