04 Haziran 2022’de “Biyomedikal Kalibrasyon Laboratuvarı Staj Başvurusu” başlığıyla duyurulan staj başvuruları değerlendirilmiştir.

Biyomedikal Mühendisliği Kalibrasyon Laboratuvarı tarafından verilen kalibrasyon hizmetlerinde görev almak üzere yaz döneminde alınacak stajer öğrenci alım sonuçları aşağıdaki tabloda verilmiştir.

Listede adı geçen öğrencilerimizin en geç 17 Haziran 2022 tarihine kadar Staj başvuru formlarını hazırlamaları ve staj komisyonuna teslim etmeleri gerekmektedir. F67 Zorunlu Staj Başvuru Formu bölüm web sayfamızda formlar kısmından indirilebilir. [ Biyomedikal Formlar Sayfası ]

F67 Formu 3 nüsha halinde hazırlanmalıdır. Öğrencilerimiz öncelikle formda işveren kısmını doldurarak Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Levent ÖZCAN‘a imza attırmalıdır. Daha sonra Staj komisyon üyelerinden herhangi birine formları teslim edebilirler.

Staj komisyon üyelerimiz: Dr. Öğr. Üyesi̇ Burak TÜRKER , Arş. Gör. Nurgül ÖZMEN SÜZMEArş. Gör. Dr. Ahmet Fati̇h YURAN

Yaz Dönemi Bölüm Stajı Öğrenci Alım Sonuçları
Sıra İsim Soyisim Durum