Afyon Kocatepe Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü 2022 yılı mezuniyet töreni coşkuyla kutlandı. AKÜ ANS Kampüsü Spor Bilimleri Fakültesi Stadyumunda gerçekleşen törende öğrencilerimiz kep attı. Törende halk oyunları gösterisi sonrasında dereceyle mezun olanlara plaket ve ödül verildi. 2022 yılı Mühendislik Fakültesi birinciliğini bölümümüz mezunlarından Özge Kırbıyık kazandı. 2022 yılı Mühendislik Fakültesi ikinciliğini bölümümüz öğrencilerinden Zehra Atıcı kazandı. Öğrencilerimize plaket ve ödüllerini, Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet YILDIZ, Dekan Yardımcılarımız Sayın Doç. Dr. Gökhan GÖRHAN ve Dr. Öğr. Üyesi Senem GÜNER verdi.

Biyomedikal Mühendisliği Bölümü olarak mezun ettiğimiz öğrencilerimizi aklın, vicdanın ve bilimin ışığında yeni başarılara imza atacakları inancıyla uğurluyoruz. Öğrencilerimizin değerli ailelerine gösterdikleri fedakarca gayretleri için teşekkür ederiz. Değerli mezunlarımızın üniversitemizi ve bölümümüzü unutmamaları diliyoruz…

Yolunuz açık olsun.

07 Haziran 2022, Salı 716 kez görüntülendi