Afyon Kocatepe Üniversitesinin (AKÜ) üniversite olarak kuruluşunun 30. yılında düzenlenen Bilim, Teknoloji, Kültür ve Sanat Festivalinin (AKÜFEST)  açış töreni, Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Barış Manço Şölen Alanında düzenlenen etkinliklerle gerçekleştirildi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü AKÜFEST  programında tanıtım standı açtı. Bölümümüz akademisyen ve öğrencilerinin çalışmaları festivale katılan misafirlerimize sunuldu. AKÜFEST; 24, 25 ve 26 Mayıs 2022 tarihlerindeki bilimsel, kültürel ve sanatsal etkinlikler ve konserlerle tamamlandı.

Festival süresince bölüm tanıtım standımızı; Afyonkarahisar Valimiz Doç. Dr. Kübra GÜRAN YİĞİTBAŞI, Afyonkarahisar Vali Yardımcıları Dr. Mehmet Boztepe, Nurullah Kaya, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Barosu Başkanı Turgay Şahin, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar, AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Prof. Dr. Murat Peker ve Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır ile birlikte AKÜ yöneticileri, personeli ve değerli öğrencilerimiz ziyaret ettiler.

 

 

24 Mayıs 2022, Salı 148 kez görüntülendi