Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Afyon Kocatepe Üniversitesi İş Birliğinde Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı liselerdeki 12. sınıf öğrencilerimize yönelik Akademik Başarıyı Artırma Faaliyetleri kapsamında Mühendislik Faküldesi dekanı Prof. Dr. Ahmet YILDIZ’ ın konuk olduğu “Kariyer Günleri” Programının 1. si gerçekleşti. Programa katılan İl Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN Katılan tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini sundu. Prof. Dr. Ahmet YILDIZ öğrencilere mühendislik mesleği ile ilgili bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Bölümümüz Araştırma Görevlisi Ahmet Fatih YURAN kariyerlerine karar verecek gençlerimizin Biyomedikal Mühendisliği ile ilgili sorularını cevapladı.

24 Mayıs 2022, Salı 153 kez görüntülendi