Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından 1. Kocatepe Mühendislik Bilimleri Öğrenci Sempozyumu 30 Mayıs – 01 Haziran 2022 tarihleri arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi A.N.S Kampüsü Mühendislik Fakültesinde düzenlenecektir. Biyomedikal Mühendisliği Bölümü öğrencileri için bölümümüz akademik personeli ve aynı zamanda  1. Kocatepe Mühendislik Bilimleri Öğrenci Sempozyumu yürütme kurulu üyesi Arş. Gör. Nurgül ÖZMEN SÜZME‘nin konuşmacı olarak katılıdığı  sempozyum tanıtım toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda biyomedikal mühendisliği bölümü öğrencilerine;

• Bilimsel çalışma süreçleri özetlenmiştir.
  • Bilimsel toplantılar (Kongreler, Sempozyumlar ve Konferanslar) hakkında bilgiler verilmiştir.
  • Fakültemiz bünyesinde yapılacak olan öğrenci sempozyumunun tanıtımı yapılmıştır.

Öğrenci sempozyumu ile ilgili detaylı bilgi almak için sempozyum web sayfasını ziyaret edebilirsiniz: https://kogrensem.aku.edu.tr/

23 Mart 2022, Çarşamba 107 kez görüntülendi