Öğrencilerimizden gelen talep ve sorular doğrultusunda Afyon Kocatepe Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu 30.03.2021 tarihinde aldığı kararlar aşağıdadır.

 

1. ONLINE STAJLAR İLE İLGİLİ: Öğrencilerimizin sık sorduğu sorulardan biri online staj yapmak ile ilgilidir. Afyon Kocatepe Üniversitesi Senatosu aksi yönde bir karar vermediği sürece yaz döneminde yapılacak olan stajların online olarak yapılmasının mümkün olmadığı görülmüştür. Öğrencilerimizin online staj yapma imkanı bulunmamaktadır. (ilgili karar için tıklayınız.)

 

2. 30 GÜNLÜK HASTANE STAJI İLE İLGİLİ: Öğrencilerimizin 30 günlük hastane stajını pandemi nedeniyle hem hastanelerde hem de firmalarda yapmak istedikleri yönünde talepler komisyonumuza ulaşmıştır.  İlgili mevzuatlar incelenmiş ve 2020 – 2021 yaz döneminde 30 günlük hastane stajı sorumluluğu bulunan öğrencilerimizin hem hastanelerde hem de firmalarda staj yapabilmeleri konusundaki taleplerinin KABUL EDİLMESİNE karar verilmiştir.

2021 Yaz döneminde 2. sınıf sonunda hastane stajı yapacak öğrencilerimiz hem hastanelerde hem de firmalarda stajlarını tamamlayabilirler.

 

3. STAJ BAŞVURULARI İLE İLGİLİ: Staj başvuruları ile ilgili Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Online Staj Başvuru Sistemini uygulamaya koymuştur. 2021 yaz döneminde yapılacak olan stajlar ile ilgili başvuru işlemleri bu sistem üzerinden gerçekleştirilecektir.  Staj ile ilgili form ve başvuru dökümanlarına fakültemiz web sayfası STAJ menüsü altından ulaşabilirsiniz. [ https://muhendislik.aku.edu.tr/ ]

Mühendislik Fakültesinin konu ile ilgili bilgilendirme yazısına ulaşmak için tıklayınız.

Staj Başvuru Sistemine ulaşmak için tıklayınız.

 

02 Nisan 2021, Cuma 4218 kez görüntülendi