ALAN DIŞI Seçmeli dersini Mühendislik Fakültesi dışındaki birimlerden alan öğrencilerin dikkatine;

Alan dışı seçmeli derslerinizin sınav günü ve saati ile ilgili bilgilerin öğrenilmesi için öğrencilerimizin aşağıda belirtilen şekillerde sınav bilgilerine ulaşması gerekmektedir.

1) Dersin alındığı birimlerin (fakülte ve/veya bölüm) web sayfalarındaki duyuruların takibi

2) Uzaktan eğitim sistemi üzerinden canlı ders, forum, şube duyurusu vb. kanallarla yapılan duyuruların takip edilmesi

3) Varsa dersin hocasının belirtmiş olduğu diğer platformlar vb.’nin takip edilmesi veya gerekirse uzaktan eğitim sistemi üzerinden sınav ile ilgili tarih ve saat bilgilerine nasıl ulaşılabileceğinin sorulması yolu ile öğrenilmesi gerekmektedir.

17 Kasım 2020, Salı 335 kez görüntülendi