2023 Yılı Spor Oyunları Müsabakalarına, katılım sağlayacak takım branşları ve antrenör bilgileri (ad-soyad-unvan-iletişim) ile ferdi branşların isim ve sporcu bilgileri ( ad-soyad-öğrenci no-iletişim ) istenmektedir. Müsabakalara katılmak isteyen öğrencilerin 13 Kasım 2022 tarihine kadar nozmen@aku.edu.tr adresine e-posta aracılığı ile istenen bilgileri göndermeleri gerekmektedir.

Takım Müsabakaları

1- Müsabakalar basketbol (bayan – erkek ), voleybol ( bayan – erkek ), futbol ( erkek ) branşlarında yapılacaktır.

2- Her birim, her branş için sadece 1 takım ile yarışabilecektir.
3- İlgili takımların her müsabakaya 1 antrenör ve 1 idareciyle katılım göstermesi zorunludur. 4- Takım oyunlarında sporcular ilgili birimin öğrencisi olmak zorundadır.
Her sporcu sadece 1 takım branşında katılım sağlayacaktır.

Ferdi Müsabakalar

1-Masa tenisi, kort tenis, badminton, atletizm, satranç branşlarında (bayan – erkek) yapılacaktır. 2- Her birimden katılım sınırsızdır.
3- Ferdi müsabakalara katılmak isteyen sporcular, öğrencisi olduğu birim üzerinden katılım sağlayacaktır.

08 Kasım 2022, Salı 54 kez görüntülendi